Première Hoogtevrees

Hoogtevrees – Als ik GROTER ben dan later

Daar zaten we dan in de prachtige theaterzaal in de Noorderkerk, op de steiger, voor een zaal met enthousiaste en nieuwsgierige mensen. Een onbeschrijflijk gevoel! Lang hebben we ernaar toegewerkt en als de zaal dan helemaal vol zit, dan komen scenes pas echt binnen! We hebben hard gewerkt en zijn best wel een beetje trots.

Familie, vrienden, kennissen, partners en ‘nieuwsgierigaards’ waren bij onze eerste Première in het theater. De Noorderkerk Sneek was voor ons het podium waar wij onze voorstelling voor het eerst mochten spelen, een ervaring om nooit meer te vergeten. Het laten zien waar we dit jaar aan gewerkt hebben, het delen van persoonlijke verhalen middels scenes uit de voorstelling en de druk van het spelen in de theaterzaal, gaven deze dag een erg spannend karakter. Groter dan later, is precies het gevoel wat we daar hadden.

Een speciale dank gaat uit naar Arnold Dijkstra. Met je vindingrijkheid, gevoel en geloof in ons, heb je ons naar een nieuw artistiek level getild! Jannie Brandsma, bedankt voor al je enthousiasme, talloze hoge noten en warme uithalen. Het Atrium Sneek willen we bedanken voor het bieden van dit prachtige podium. Bovenal willen we iedereen die er was en ons heeft geholpen om te komen waar we nu zijn, uit het diepst van ons hart bedanken.

X