Zeven Zeeën Zeven Zoenen

Groep 7 & 8
50 min.
Kosten: 1 voorstelling: €1035,- (incl. reiskosten en btw)
– Twee voorstellingen op dezelfde locatie/dag: €1365,- (mag ook i.c.m. bovenbouwvoorstelling)
Incl. lesmateriaal.
Thema’s: Weerbaarheid, seksualiteit en zelfvertrouwen

“Schurend én veilig muziektheater over puberen, weerbaar zijn en ‘nee’ durven zeggen bij de eerste liefdesperikelen”.

Wie wij zijn? Boy, Daem en Mick, de drie pubers waar deze voorstelling over gaat. Een onvergetelijk feest waar maar geen eind aan lijkt te komen. Na veel branie is het tijd voor hét spel: doen, durven of de waarheid? Doe-hoen, doe-hoen, doe-hoen! Een avond die je niet snel van je netvlies zal krijgen, zeker niet wanneer Daem besluit een foto te maken op het hoogtepunt van de avond. Dat doe je toch niet?

Zeven Zeeën, Zeven Zoenen, een muzikale en snelle voorstelling over het leven op de middelbare school waar de conciërge, bij gebrek aan beter, seksuele voorlichting blijkt te geven en Aristoteles voortleeft in iedereen. Geladen met humor leer je hoe je de vloer-moet-boenen, dat wat je in de biologieles eigenlijk écht wil weten en leren volwassenen eindelijk dat kinderen wel snappen waar ze het over hebben als ze praten over bananen of speciaal knuffelen.

Inclusie(f) lesmateriaal en eigen podcast!

Boek de voorstelling door te mailen naar productie@jeugdtheaterfrets.nl en ontdek wat het leven op de middelbare school te bieden heeft!

X