Teambuilding met de Bureaushow

We worden steeds veelzijdiger! Natuurlijk kent iedereen ons van onze kindershows op scholen en buiten scholen. Maar daarnaast bieden we ook steeds meer shows aan voor volwassenen. Binnen het onderwijs, maar nu ook voor bedrijven! De Bureaushow is een nieuw concept waarin teambuilding centraal staat.

Het begon allemaal met een vraag van Iris. Zij had ons gezien tijdens de Sjonnie Sjowit Sjow in Woudsend en was onder de indruk geraakt van ons enthousiasme en energie. “Dat is net wat wij nodig hebben als teambuilding bij mijn werkgever Feenstra Adviesgroep.” En zo zijn wij aan de slag gegaan om het enthousiasme en de energie om te buigen zodat we ook voor volwassenen een aantrekkelijke show zouden kunnen maken.

In twee voorgesprekken, waarin Iris in het tweede gesprek werd gesteund door haar collega Baukje, kwamen een paar specifieke punten naar voren die we konden gebruiken voor onze show. Een ding was voor ons van begin af aan al duidelijk: we zouden een positieve insteek gaan gebruiken (teambuilding) en proberen om elke werknemer een moment in de show in het zonnetje te zetten. En natuurlijk zou er veel interactie plaats moeten vinden tijdens de show.

En zo is de bureaushow op poten gezet! Het is een show geworden waarin de collega’s in teams worden verdeeld en tegen elkaar strijden om de meeste punten. De punten kunnen worden verdiend in vier verschillende rondes: “Wie is het?”, “Props”, “De pitch” en “Kantoorsketch”. Nadat alle verwachtingen overboord zijn gegooid gaan de teams strijdvaardig en vol energie aan de slag. In dit geval won team “Feenstra” uiteindelijk met een enorme voorsprong! Nogmaals gefeliciteerd met de fantastische prijzen. Hoewel de show in het kader van teambuilding zelf al een enorme prijs is natuurlijk!

Ook op zoek naar nieuwe energie binnen uw bedrijf? Vraag ons wat wij voor u kunnen betekenen!

X