Slotfeest Sjonnie Sjowit Sjow op de Lytse Mienskip

Op de Lytse Mienskip in Haskerhorne was het afgelopen week feest! De projectweken liepen ten einde en dat verdiende natuurlijk een spetterend slotfeest!

Frets! was ook aan het begin van de projectweken al op de Lytse Mienskip geweest om voor de onderbouw Rode Sokken en voor de bovenbouw Social Medi-ja of Nee? te spelen. Aan de hand van deze voorstellingen en de opdrachtkaarten van Frets! hadden de leerkrachten projectopdrachten bedacht die naadloos bij deze voorstellingen pasten.

Zo kregen de kleuters, net zoals bij Rode Sokken, een koffer van waaruit de fantasiewereld zich ontvouwde. De bovenbouw verfraaide ondertussen QR-codes en maakte mooie selfie-tekeningen.

Voor het slotfeest was de Sjonnie Sjowit Sjow uitgenodigd. Met haar grote ster Sjonnie Sjowit. Helaas bleek al gauw dat hij niet kon komen. Dat bleek voor de kinderen gelukkig geen reden om de sjow af te lassen. Sterker nog: ze maakten zelf de sjow!

Ze bouwden het decor op, oefenden een mooie dans en zochten ondertussen alle muziek voor de sjow bijeen. Zo kon de sjow voor het in groten getale aanwezige publiek toch nog doorgaan!

Hieronder een kleine impressie van de voorbereidingen!

X