Partyblog week 13!

‘’There’s a party, party, party in the school today. Everyone is singing; so take it away!’’

De eerste zin uit het refrein van het winnende Wy Sjonge lied ‘’Party, party, party!’’. En dit beschrijft ook meteen het gevoel dat wij op dit moment ervaren als Frets!. Iets waar wij vol overgave mee bezig zijn, begint van de grond te komen! Naast de mooie prijs, is dit vooral een stuk waardering voor ons gemaakte werk. Heerlijk!

Op dit moment zijn we, naast het feestvieren, vooral bezig met het maken van de (social) media voorstelling voor de bovenbouw (werktitel: medi-ja, medi-nee). Alle te gekke ideeën op een hoop en van daaruit een verhaallijn maken. Dat is zo ongeveer het idee. We verwachten de eerste echte try-outs in april/mei te spelen. De komende weken brengen we een aantal scholen korte bezoekjes. In deze 15 minuten spelen we een aantal scènes uit de (social) media voorstelling. Eigenlijk een aantal kleine try-outs dus.

Naast deze activiteiten, komt de promo van de Sjonnie Sjowit Sjow binnenkort online. En zijn we nog druk met het creëren van theater en muziek workshops die we binnenkort, samen met de kinderen, gaan uitvoeren gekoppeld aan de eindmusical. Veel energie geven, levert veel energie op! Let’s go!

PS: Ohja, komende woensdag 26 maart is de prijsuitreiking van het Wy Sjonge lied in Leeuwarden!

X