Ludieke afsluiting bij afscheid Ep van Hijum

Op 1 oktober mochten wij een ludieke afsluiting verzorgen bij het afscheid van Ep van Hijum. Hij was jaren directeur van onderwijsstichting Nijegaast, maar gaat nu minder werken om uiteindelijk met de vut-regeling te gaan. We lieten de genodigden een kijkje nemen in het dagelijkse leven van Ep van Hijum. Dit in spelvorm, waarbij Ep zelf de deelnemer was. Hierbij was de vraag aan het publiek steeds: hoe goed ken je Ep? Het aantal goed beantwoorde vragen leverde Ep bonuspunten op voor het eindspel: spijkerslaan.

Bij de ludieke afsluiting kwamen Ep zijn kwaliteiten en eigenschappen op een positieve manier naar voren. Zoals bijvoorbeeld zijn voorliefde voor grote koeken, maar ook zijn enorme kennis over vogels en libellen. Om over zijn danskwaliteiten nog maar te zwijgen.

En zo werd Ep op een feestelijke manier nog een keer in het zonnetje gezet. Iets waar de hele dag al bij stil werd gestaan door het onderwijspersoneel, de directie en alle andere contacten van Ep.

Een mooie uitspraak van Ep kregen wij een paar dagen later:

“It wie wer in grut genoegen om jim oan it wurk te sjen. Ik hie der al stikem op hope en doe’t jim opkamen koe it yn it foar my  al net stikken. Prachtich om nei jim entûsiasme te sjen, jim kreativiteit en jim útstrieling. Hartstikke moai en tige tank derfoar.”

Een groot compliment voor deze ludieke afsluiting!

Wij bedanken Nijegaast, Ep en de genodigden voor de leuke middag!

Ook een feestelijke ludieke afsluiting nodig? Dat kan! Wij zetten graag mensen in het zonnetje. Op een luchtige manier, iets diepgaander of ontroerend? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden!

X