Frets! activiteiten 2015-2016

De zomervakantie is nu echt voorbij. Voor de meeste mensen is dat jammer, maar voor ons is dat geweldig: eindelijk kunnen we weer aan de slag met dat wat wij het liefste doen! Theater en muziek maken voor en vooral ook met kinderen! Als herboren en met meer inspiratie dan ooit tevoren gaan we dit jaar weer knallen! We weten zeker dat we ook dit jaar veel bijzondere momenten mee mogen maken. En willen dan ook niets liever dan ons hernieuwde aanbod met jullie te delen!

Natuurlijk willen we nog niet te veel verklappen over dit jaar, maar (we zijn enthousiast) dan toch een tipje van de sluier! Iets waar we erg naar uitkijken is de Kinderboekenweek 2015. Hiervoor hebben we een show die geweldig aansluit bij het thema van dit jaar: “Raar maar waar”. De Kinderboekenweeksjow, een geweldige ervaring voor alle klassen!

Een ander hoogtepunt dit seizoen zal de bibliothekentour zijn die we gaan maken in de voorjaarsvakantie 2016. Hier zullen we Rode Sokken gaan spelen, een fantasierijke voorstelling geschikt voor kinderen tot 10 jaar. Ook hebben we hierbij nog een verrassing, maar die verklappen we nog niet, spannend! Houd de website goed in de gaten!

Als laatste hoogtepunt noemen we, want er zijn natuurlijk veel meer, onze optredens in het voortgezet onderwijs. Vorig seizoen mochten we al op twee vo-scholen Social Medi-Ja of Nee? spelen en ook dit seizoen staan er al een paar optredens gepland. Supervet!

Natuurlijk gaan we ook gewoon door met A song a month. Schroom niet om ideeën in te brengen (en om lekker hard mee te zingen!).

Wij hopen dat jullie net zoveel zin in dit nieuwe seizoen hebben als wij! Zo niet, des te groter de reden om ons eens uit te nodigen 😉 . Een onvergetelijke ervaring!

X